Információk: Minden első alkalomnál kb. 2,5 órával kell számolni időben, kivéve az ajaktetoválást, az kb. 3 óra. Korrekciós időpontot egyet biztosítok, mely teljesen ingyenes, itt lehet még formai, színbéli módosításokat, apró javításokat végrehajtani, de az első alkalommal bőven van arra kapacitás, hogy részletesen egyeztessünk a vendégemmel. Korrekció 3 hónapon belül vehető igénybe ingyenesen. Amennyiben a vendég módosít időpontot, elfelejt megjelenni, és új időpontot kér korrekcióra, annak költsége részére 20.000 Ft. A korrekció időtartalma minden esetben maximum 1 óra. Ennél több idő nem áll rendelkezésre, vagy extra költséget von maga után.

A frissítések csak az általam elvégzett munkákra vonatkoznak, más munkája után nem vállalok új tetoválást sem! Nem tudom vállalni az eredményért a felelősséget, mert már más keze munkája is benne van a bőrben. Nincs garancia arra, hogy hosszú távon is eredményes és szép lesz egy sokszor tetovált felület. Saját munkáim után is fenntartom a jogot, hogy nem vállalom el minden esetben frissítésre a vendégemet, csak egy-egy esetleges eltávolítás után. (Ez díjmentes, én végzem el a szemöldök területén lézerrel szükség esetén, és utána újra lehet tetoválni a felületet majd)

Miért van szükség bizonyos bőrtípusoknál, technikáknál eltávolító eljárásra? (inkább halványításra) 

- A bőrben a pigmentek telítődnek, egymáson rétegeket képeznek, és egy bizonyos mennyiségű pigmentálás után már nem képes a bőr új pigmentréteget befogadni. Annak semmi értelme nincs, hogy túltetováljunk egy felületet. Ezek szemöldöktetoválásokra érvényesek leginkább.

Nem kell tartani egyáltalán a halványítástól a frissítés előtt, de bizonyos esetekben szép, igényes munkát akkor tudok csak végezni, ha valamennyi pigmentet eltávolítok a bőrből.

A frissítéseket kb. 2 éven belül kell elvégezni. Ez azt jelenti, hogyha egy szemhéjtetoválás például 4 év múlva is tartós, de picit fakó már, frissítés árban elkészítem, hisz nem kell teljesen előlről kezdeni, de azt sem tartom jónak, ha túl sokszor tetováljuk ugyanazt a felületet.