Februári AKCIÓ

2014.02.03 14:32

Kedves Vendégek!

 

A viszonylag enyhe tél ellenére arcbőrünk szomjazik, kiszárad és érzékenyen reagál az időjárás viszontagságaira. Februárban kedvezményesen jöhettek tisztító arckezelésre, mely teljes körű ápoltságot és mély táplálást eredményez kb. másfél óra alatt. 

A rendszeres kozmetikai tisztítás elengedhetetlen a kiváló és tartós eredmény érdekében. A pórusokat megtisztítom a szennyeződésektől mechanikai úton, majd felületi hámlasztással eltávolítom az elhalt hámsejteket, ezt követően bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot ultrahang segítségével juttatok be a bőr mélyebb rétegébe, majd a tápláló pakolás felhelyezésével újabb mélyhidratáló hatóanyagok fogják a sejteket regenerálni. A kezelés legvégén finom arcmasszázst is adok, mely segítségével tökéletes regenerálódási folyamatot biztosítok mind az arc izmainak- bőrének, mind a léleknek! :)

 

Ezt a rendkívül hatékony és kiadós kezelést most mindössze 5500 Ft-ért lehet igénybe venni nálam 6500 helyett! Szeretettel várok minden kedves vendéget Február hónapban is! :)